Gratis verzendkosten vanaf €35,- | Verzending binnen 1 - 3 werkdagen | Dagelijks nieuwe artikelen!

Kettinkje met rocailles kralen en stainless steel bedels

Kettinkje met rocailles kralen en stainless steel bedels
Leuke korte kettinkjes gemaakt met 2 en 3 mm rocailles kralen en Stainless Steel bedels. Maak er je eigen draai aan met andere kleuren!

Hieronder zie je alle producten die voor deze kettinkjes zijn gebruikt zodat jij precies weet wat jij in huis moet halen als je één van deze kettinkjes wilt maken! Misschien heb je sommige onderdelen al in huis! Draag je liever zilver? Kijk dan verder bij onze Stainless Steel bedels!

Uitleg
● Je begint met het rijgen van de rocailles kraaltjes en bedels aan het metaaldraad. Het is handig als je het metaaldraad nog niet gelijk afknipt. Meet wel alvast hoeveel cm de ketting moet zijn, zodat je ongeveer weet hoeveel rocailles kralen je moet rijgen. (Tip: gebruik het rijgbord!)
● Rijg als laatste 1 of 2 knijpkralen aan het metaaldraad en vervolgens door een sluiting (bijvoorbeeld een karabijnsluiting). 
● Nu rijg je het draad weer terug door de knijpkralen heen.
● Knijp nu de knijpkraaltjes plat met een platbektang. Knip vervolgens het overige metaaldraad af en steek het laatste stukje door een aantal kralen.
● Daarna gaan we naar de andere kant. Knip het metaaldraad af met een kniptang en herhaal de vorige stappen. Nu gebruik je geen sluiting maar een verlengstukje.

Je rocailles sieraad is klaar!

Je sieraad is af en kan worden gedragen. Of misschien wil je het wel weggeven of verkopen! Het kan ook zijn dat het je nog niet helemaal is gelukt en je nog wat moet oefenen. Hoe vaker je sieraden maakt, hoe beter het zal gaan! Maar we hebben ook alvast een filmpje toegevoegd waarin hetzelfde wordt laten zien. Ze gebruiken hier geen rocailles kralen, maar het principe is hetzelfde. Toch nog vragen of onduidelijkheden? Je mag ons altijd een berichtje sturen! We helpen je graag verder. Bekijk ook onze andere inspiratiesets of tutorials!

Bekijk ook het filmpje:

 

Laat een reactie achter